Xray wrote:I made a Macedonian cry and hate his country last time. Don't make me destroy you.

Xray wrote:I made a Macedonian cry and hate his country last time. Don't make me destroy you.

Kosovic wrote:
Zato sto sam razumeo nesto o meni neprijatno. Pa ja sam u vezi s nekim lepim devojkom, koju mada je starija od mene, mnogo obozavam i volim, pa makar tamo sam mislio ja.
Nije proslo 20 minuta od kada sam shvatio da jos zelim moju bivsu koja nazalost je maaaaaaaalo kurvica, i jos gore, se nalazi u grckoj!!!! Napravio sam najvecu gresku da pogledam njen profil na fb pak, pa ne mogu objasnit kako se osetio. Da nije bilo 3:30, odmah bih begao da je nadjem.
A sada se osecam kao jeben ubica, jer u mom smislu sam predao moju devojku. Pa um vika "novu novu" a telo "staru staru". To je bio isti izbor ko se nalazi u knjigi "Les miserables", gde Zan Valzan cuva od smrti Zaverta, a on ne zna sta da izabere, da nastavi ili da pusti na miru Zana....pa i ubija sebe. A sada ne znam ni sta pisem, jer moje srce bije toliko brzo, pa zelim da ga otmem iz tela......... oh boze.

Spyder wrote:The silent king of spam.
Killa wrote:Me & dR3 represent the future bitch!!!
Killa wrote:dR3 stay winning...

dR.dR3 wrote:Xray wrote:I made a Macedonian cry and hate his country last time. Don't make me destroy you.
Hey hey hey hey...
You must have fought a girl.

Spyder wrote:The silent king of spam.
Killa wrote:Me & dR3 represent the future bitch!!!
Killa wrote:dR3 stay winning...

gvdz wrote:can i join you?
against the arabs

gvdz wrote:no![]()
but neither is yoshi

Users browsing this forum: Google [Bot]