Wic Kid wrote:Kosovic wrote:Sta bi bilo vrh: Frenkie, Edo Maajka i Skabo od Beogradskog Sindikata u pesmi
Bez Marchela nema vrha...
Eeeeh sad, ajde i Marchelo s njima. Pa imas vrh vrhova.
Wic Kid wrote:Kosovic wrote:Sta bi bilo vrh: Frenkie, Edo Maajka i Skabo od Beogradskog Sindikata u pesmi
Bez Marchela nema vrha...

Drunkendeath wrote:NO

How did I not know about that? 

Wic Kid wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
How did I not know about that?
Marchelo killed it, as usual. Lyrical monster. Priki aint bad either. Never heard of him before though.

Kosovic wrote:Ne znam sta vikate tamo, ali ja sam cuo jedan put Napoleona i to me ucinilo da mrzim Jugoslovenski rep zauvek. Decku treba samar, ko i kakav misli da je?

Johnny Quid wrote:Kosovic wrote:Ne znam sta vikate tamo, ali ja sam cuo jedan put Napoleona i to me ucinilo da mrzim Jugoslovenski rep zauvek. Decku treba samar, ko i kakav misli da je?
hahahah brate cuo sam i ja za njega nazalost.On je jedan kreten mali koji nema pojma da repuje ali tatica mu ima poveci novcanik.Nazalost sve vise takvih majmuna je sada i polako pocinju da unistavaju rep.

Kosovic wrote:Johnny Quid wrote:Kosovic wrote:Ne znam sta vikate tamo, ali ja sam cuo jedan put Napoleona i to me ucinilo da mrzim Jugoslovenski rep zauvek. Decku treba samar, ko i kakav misli da je?
hahahah brate cuo sam i ja za njega nazalost.On je jedan kreten mali koji nema pojma da repuje ali tatica mu ima poveci novcanik.Nazalost sve vise takvih majmuna je sada i polako pocinju da unistavaju rep.
Pa nemas pojma. Ja na dve godine se nalazim u Bugarskoj i cujem Bugarski rep, Bate Saso, Miso Samara, Vanko, Apsurd itd, pa oni Bugari nemaju ni jednog kvalitetnog repera, svi su lopovi, njihov stav je ocigledno lazno-americki i tako se prave veliki i ozbiljni o svojoj muzici. E ovakav je i Napoleon, on je imao testike da dis-ira Edo Maajka, oj bozeeeee.

Maybe wrote:I'm so awesome, I don't mind looking desperate.
Chet wrote:Fuck House. If I wanted to watch a sarcastic person in the medical field, I would stalk Yoshi

Kosovic wrote:Puno pricam bezveze, jebi ga.
Neko ima tu pesmu Beogradskog sindikata "Ale Ale"? Nalazi se samo u jutubu, niti tekstove ne mogu naci.

Maybe wrote:I'm so awesome, I don't mind looking desperate.
Chet wrote:Fuck House. If I wanted to watch a sarcastic person in the medical field, I would stalk Yoshi

Users browsing this forum: Bing [Bot]