yoshi wrote:Especially when you'r native language is Polish.

JUMPDMC wrote:yoshi wrote:Especially when you'r native language is Polish.
Respect
Maybe wrote:I'm so awesome, I don't mind looking desperate.
Chet wrote:Fuck House. If I wanted to watch a sarcastic person in the medical field, I would stalk Yoshi

yoshi wrote:JUMPDMC wrote:yoshi wrote:Especially when you'r native language is Polish.
Respect
Haha why?

JUMPDMC wrote:i dunno, im half polish and respect the polish peoples
 Nice to meet a fellow Polish dude  
Maybe wrote:I'm so awesome, I don't mind looking desperate.
Chet wrote:Fuck House. If I wanted to watch a sarcastic person in the medical field, I would stalk Yoshi

C.R.E.A.M wrote:Fleka wrote:I speak croatian in real life. Something like: Sunce ti jebem, pa ne moraš ti puknut trojku svaki napad, pička ti materina sebična. I mi ostali smo došli igrati isto. Ako se ne središ izvoli odjebat s terena. U skokovima.
Google Translator can't deal with this.
 Jebać, odjebać.. lolMaybe wrote:I'm so awesome, I don't mind looking desperate.

C.R.E.A.M wrote:Fleka wrote:I speak croatian in real life. Something like: Sunce ti jebem, pa ne moraš ti puknut trojku svaki napad, pička ti materina sebična. I mi ostali smo došli igrati isto. Ako se ne središ izvoli odjebat s terena. U skokovima.
Google Translator can't deal with this.

Fleka wrote:I speak croatian in real life. Something like: Sunce ti jebem, pa ne moraš ti puknut trojku svaki napad, pička ti materina sebična. I mi ostali smo došli igrati isto. Ako se ne središ izvoli odjebat s terena. U skokovima.

Anyone who uses the Internet to act different is a moron.
Fleka wrote:I speak croatian in real life. Something like: Sunce ti jebem, pa ne moraš ti puknut trojku svaki napad, pička ti materina sebična. I mi ostali smo došli igrati isto. Ako se ne središ izvoli odjebat s terena. U skokovima.

Guess_Who wrote:no,yo hablo español en la vida real,aunque tambien podria hablar en algunos dialectos que no podriais traducirFleka wrote:I speak croatian in real life. Something like: Sunce ti jebem, pa ne moraš ti puknut trojku svaki napad, pička ti materina sebična. I mi ostali smo došli igrati isto. Ako se ne središ izvoli odjebat s terena. U skokovima.
Sun fuck you, so you do not have cracked the trio each attack, you cunt selfish mother. And the rest of us have come to play the same. If you can not go ahead fuck central field. In the jumps.
  pretty close.  ThomasJ wrote:Fleka wrote:I speak croatian in real life. Something like: Sunce ti jebem, pa ne moraš ti puknut trojku svaki napad, pička ti materina sebična. I mi ostali smo došli igrati isto. Ako se ne središ izvoli odjebat s terena. U skokovima.
![]()
![]()
Psovanje nije dobro za zdravlje.

Users browsing this forum: No registered users